Davor Puklavec/PIXSELL

IGOR BIŠĆAN “Možda postoje i veći klubovi na svijetu, ali nijedan nije poseban kao Liverpool”

Ekipa Liverpool TV-a nedavno je posjetila vodeću momčad Druge HNL, Rudeš i razgovarala sa svojim bivšim nogometašem, trenerom Rudeša Igorom Bišćanom. Jedna od tema razgovora bio je i Dejan Lovren, s kim je Bišćan igrao u Dinamu.

“Dobro ga poznajem. Presretan sam što igra dobro i što je jedan od važnih igrača za Liverpool”, rekao je Bišćan. “Vidio sam onaj njegv pogodak protiv Borussije prošle sezone. Savršen kraj savršene utaikmice. Takvi trenuci zauvijek se pamte”, dodao je.

Bišćan kaže kako je Lovren prošao kroz teško razdoblje, kao i većina igrača. “Ali, iz njih je izašao kao bolji igrač i sada je važan igrač Jürgena Kloppa. Želim mu sve najbolje u budućnosti”, rekao je.

“Liverpool me napravio čovjekom kakav sam danas”, priznao je Bišćan, koji je s Liverpoolom 2004. godine osvojio Ligu prvaka, ali nažalost nije nastupio u finalu protiv Milana. Kazao je kako je sretan što je igrao za ‘Redse’ baš u tom periodu i s takvim veikim igračuma. “Kada sam dolazio u Liverpool, nisam znao koliko je to velik klub”, kaže.

“Možda postoje i veći klubovi na svijetu, ali nisam siguran da je ijedan poseban poput Liverpoola”, zaključio je Igor Bišćan.

Komentiraj