Iggy Pop nahvalio grupu Maneskin i nazvao ih snažnim bendom

U intervjuu za NME Iggy Pop je nahvalio grupu Maneskin nakon što su ga pozvali da gostuje u pjesmi  ‘I Wanna Be Your Slave’, te je za svakog člana grupe imao je riječi pohvale.

“To je stvarno snažna grupa. Damiano David je nevjerojatan pjevač, Victoria de Angelis se stvarno dobro nosi s tom svojom ulogom u bendu i ništa ne pretjeruje, ali na pozornici i u njihovim videima, ona stvarno stoji iza tih pjesama. Odlična je! Gitarist Thomas Raggi je gladak i moćan, negdje sjeverno od Joea Perryja. Bubnjar Ethan Torchio stvarno pametno svira jer svira rock, ali imam osjećaj da razumije da postoji šira grupa ljudi koji su čuli samo dance glazbu, techno i sintetičku glazbu pa on također svira neke vrlo jednostavne ritmove od četiri takta. Pročitao sam jedan intervju s njima u kojem su pričali kako su se morali boriti s drugim bendovima za svoju poziciju. Može se reći da imaju tu pozadinu, da su zajedno napravili nešto u čemu se malo osjeti to siromaštvo i opskurnost, i mislim da im to daje jako dobru prednost.”

Iggy Pop osvrnuo se i na samo snimanje s bendom kada su ga pozvali da gostuje u pjesmi ‘I Wanna Be Your Slave’. “Imao sam vrlo zahtjevan zadatak da otpjevam tu vokalnu dionicu, a oni su bili vrlo, vrlo ljubazni, slušali su svaki snimak i dobio sam na kraju mali aplauz kad sam to otpjevao. Na kraju sam pitao Davida je li on uspio otpjevati sve odjednom? Rekao mi je da je otpjevao sve odjednom i rekao sam mu da je to stvarno nevjerojatno! Ja nisam to uspio, a on je.“

 

 

Komentiraj