IFA Tvrtka Samsung najavila sljedeće razdoblje povezanosti

Samsung

Tvrtka Samsung je na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu održala konferenciju za novinare na kojoj je objasnila svoju predanost razvoju i uslugama koji će oblikovati sljedeće razdoblje povezanog života. Samsung je pokazao kako nove tehnologije s umjetnom inteligencijom (AI) i internetom stvari (IoT) mogu donijeti praktičnost ljudskim životima i ukloniti nepotrebne komplikacije, s ciljem poboljšanja korisničkih iskustava.

“Samsung svojim korisnicima pruža velik raspon vrhunskih AI i IoT rješenja i usluga širokog spektra. Nastojimo oblikovati novu eru povezanog života u kojoj djelujemo, kako bi život korisnika učinili pametnijim i zabavnijim”, rekao je HS Kim, predsjednik Odjela korisničke elektronike.

Samsung je posljednjih mjeseci najavio velika ulaganja kako bi još više razvio tehnologije AI i 5G mrežu. Nedavno je otvoren laboratorij u Cambridgeu u Velikoj Britaniji u kojem će raditi oko tisuću renomiranih AI stručnjaka.

Kroz aktivnu ulogu u uspostavljanju 5G industrijskih standarda, Samsung nastavlja s uvođenjem mreže sljedeće generacije te pred kraj 2018. očekuje predstavljanje prve svjetske 5G kućne širokopojasne usluge (5G Fixed Wireless Access) u SAD-u.

Samsungov štand bit će otvoren na drugoj razini City Cubea u gradu Berlinu, od petka (31. kolovoza) do srijede (05. rujna).

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]