Predsjednik IDS-a Boris Miletić u utorak je na pulskoj tržnici, gdje je u povodu 27. obljetnice osnutka stranke i Dana zaljubljenih građanima dijelio paketiće s keksima u obliku srca, izjavio kako su u IDS-u izgradili najvjerodostojniju stranku lijevog centra i predvodnicu građanskih politika u Hrvatskoj.

“Iza IDS-a je 27 godina uspjeha, kakvim se ne može pohvaliti ni jedna druga stranka u Hrvatskoj”, poručio je Miletić te zahvalio na potpori građankama i građanima u Istri, kao i svima koji su pomogli u promicanju vrijednosti stranke.

“Godinama smo zajedno gradili najvjerodostojniju stranku lijevog centra, koja je danas predvodnica građanskih politika u Hrvatskoj”, naglasio je te dodao kako je ponosan što je Hrvatska prepoznala vrijednosti za koje se bori IDS, kojemu građani iz godine u godinu daju svoje povjerenje. Istaknuo je kako građani u Istri i dalje od njegove stranke mogu očekivati da će nastaviti štititi prava svih manjina i njegovati multikulturalnost, vrijednosti koje će beskompromisno braniti u Saboru i svim drugim institucijama.

Miletić: Naš je cilj jaka i uspješna Istra

IDS će svojim primjerom, ustvrdio je, i narednih dvadeset godina pokazivati kako se gradi moderno i prosperitetno društvo, s osnovnim ciljem od jake Istre napraviti još uspješniju regiju. “Jaka Istra, uspješna Istra – to je naš cilj. Vjerujem u daljnju podršku naših građana”, poručio je Miletić.

Potpredsjednik stranke i istarski župan Valter Flego kazao je kako istarska priča nije slučajna, već je priča koju IDS razvija više od dvadeset godina. “Istarska priča nije nimalo laka, ali je vjerodostojna i konzistentna. Na takvim temeljima idemo u nove izbore i vjerujem da ćemo još jednom potvrditi naše zajedništvo. Sve što radimo dobro za Istru i povjerenje koje imamo kod svojih sugrađana je kako bismo imali mogućnost nastaviti i dalje raditi”, rekao je Flego.

Miletić se s Flegom družio s građanima na tržnici u Puli, dok su ostali čelnici stranke s brojnim članovima diljem istarskih gradova te u Rijeci, Opatiji i Malom Lošinju također dijelili građanima prigodne paketiće.

Komentiraj