Idris Elba objavio – neću biti novi James Bond

Novi film Idrisa Elbe zove se „The Harder They Fall“, reper Jay-Z producirao je film koji će se prikazivati na Netflixu. U povodu londonske premijere filma tv kuća ITV pitala je Elbu hoće li on biti sljedeći James Bond,  na što je glumac jasno odgovorio „Ne, neću biti James Bond“.

Na pitanje bi li želio, u nekom trenutku, preuzeti ulogu tajnog agenta 007, odgovorio je „A tko ne bi?“ dok je na komentar o tamnoputom Jamesu Bondu rekao „Biti će to znak da su se vremena promijenila kada prestanemo govoriti o crncima, bijelcima, bilo kojoj boji“.

Elba će sljedećih godina biti prilično zaposlen, poznato je da  će posuditi glas jednom od likova u animiranom filmu „Sonic The Hedgehog 2“ te će glumiti u filmu „Three Thousand Years of Longing“ koji će režirati George Miller, poznat kao redatelj filma „Pobješnjeli Max“.

S obzirom da još uvijek nema službene objave o tome tko će biti novi James Bond onda je Ben Whishaw, koji u posljednja tri James Bond filma glumi tehnološkog izumitelja novotarija Q-a,  rekao kako bi volio da to bude neki od glumaca koji su se deklarirali kao homoseksualci. On smatra da bi tako nešto bio veliki napredak za društvo.

Komentiraj