Ice Cube zbog necijepljenja izgubio ulogu u filmu i devet milijuna dolara honorara

Prošle godine objavili smo kako je Ice Cube napustio snimanje komedije „Oh Hell No” u kojoj glumi Jack Black a režira Kitao Sakurai, a sve zbog neslaganja oko cijepljenja protiv korone. U ponedjeljak, u podcastu „Million Dollaz Worth of Game”, ovaj reper i glumac potvrdio je te izvještaje i dodao kako je zbog odbijanja da se cijepi izgubio honorar za ulogu u tom filmu koji je iznosio devet milijuna dolara.
„Odbio sam taj film jer nisam želio primiti to jeb… cjepivo. Odbio sam devet milijuna dolara. Nisam se želio cijepiti. Jeb.. to cjepivo. Jeb.. sve vas koji ste me pokušali natjerati na cijepljenje. Ne znam kako se sada Hollywood osjeća“, izjavio je Ice Cube bez spominjanja imena filma koji je napustio.

Prema prvim izvještajima činilo se da je Ice Cube napustio snimanje filma da bi se kasnije saznalo da su ga najurili. „Ti idioti mi nisu dali ulogu jer se nisam želio cijepiti. Nisam odbio ulogu. Nisu mi je dali. Ne trebam ja to cjepivo. Uopće se nisam razbolio od tog sranja. Ništa“, kazao je Ice Cube.

U podcastu u kojem su gostovali i reperi E-40 i Too Short voditelj ga je pitao hoće li se sada odmaknuti od Hollywooda i glumiti u filmovima nezavisne produkcije. „Radim na tome. Imam puno aseva u rukavu“, odgovorio mu je Ice Cube.

Nakon što je Ice Cube ispao iz glumačke postave filma „Oh Hell No“ i to samo nekoliko tjedana prije početka snimanja na Havajima, taj projekt je ostavljen po strani. Prvo mu je promijenjeno ime u „Stepdude“, zatim je doveden novi redatelj, Eric Appel, koji je režirao film „Weird: The Al Yankovic Story“. A onda je i Jack Black otpao iz glumačke postave filma ali je zadržan u ulozi producenta. Radnja filma vrti se oko dva muškarca istih godina koji se potuku nakon što jedan počne hodati s majkom drugoga.

Komentiraj