IAKO NIJE U ŠOLDIMA SVE Daliću Kinezi nude 5 mil. $ po sezoni!

hina

“Vidjet ćemo”, to je sve što je Dalić rekao na pitanje hoće li ostati hrvatski izbornik nakon Svjetskog prvenstva, piše Index.

Dalić je po plaći bio tek 23. izbornik na Svjetskom prvenstvu, zarađuje navodno oko pola milijuna eura godišnje i ima manju plaću nego što je imao njegov prethodnik Ante Čačić.

Dalić ugovor s HNS-om ima još dvije godine, a čelnici hrvatskog nogometa navodno su mu spremni ponuditi bogatiji ugovor prema kojem bi zarađivao milijun eura godišnje i bio najplaćeniji hrvatski izbornik u povijesti.

U čemu je onda problem? Dalić ima ponude iz Kine i Južne Koreje, a jedan klub mu nudi pet milijuna dolara godišnje i trogodišnji ugovor, javljaju Sportske novosti. Ako prihvati ponudu iz Azije, bit će najplaćeniji hrvatski trener u povijesti, zarađivat će više od većine hrvatskih reprezentativaca i biti jedan od 50 najplaćenijih trenera svijeta.

Daliću bi puno veći izazov bio klub ili reprezentacija sa Zapada nego povratak u Aziju. Ipak, ne skriva da mu je najveća čast biti hrvatski izbornik…

“Mogu ja voditi Barcelonu, mogu biti izbornik Brazila, ali ovo će mi uvijek biti najdraži posao”, rekao je jučer na dočeku u svom Varaždinu.

Komentiraj