I TO SE DOGODILO Milanović brani Jandrokovića: ‘Klinac je trebao ići s tatom’; U Leipzig leti sam

Autor:

24.5.2024., Sveta Nedelja - U Osnovnoj skoli Vladimir Descak odrzana je proslava Dana Svete Nedelje. Nakon svecane skupstine predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovic dao je izjave za medije. Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Davorin Visnjic/PIXSELL

Predsjednik RH Zoran Milanović komentirao je slučaj predsjednika Sabora Jandrokovića koji je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu, na Europskom nogometnom prvenstvu poveo državnim zrakoplovom člana obitelji, sina, riječima da je – ‘klinac trebao ići s tatom’.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je, na upite nekih medija i građana predmet protiv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića jer je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlin na Europsko nogometno prvenstvo, državnim zrakoplovom poveo sina.

“Jel’ trebao klinac ići s tatom? Je, trebao je”, odgovorio je predsjednik na novinarsko pitanje u Ivancu.

Na dodatno pitanje da je Povjerenstvo otvorilo slučaj Milanović je uzvratio: “Samo neka otvaraju slučaj”.

TAKO VAM JE TO Bačić: ‘Jandrokovićev put u Berlin bio je službeni posjet. Ići će i Plenković’

Predsjednik Milanović izjavio je to prilikom obilaska proizvodnog pogona tvrtke Ivančica d.d. u Ivancu gdje ga je Uprava tvrtke, predvođena Sinišom i Nadicom Zver, provela kroz pogon te su ujedno održali i kraći sastanak.

Nakon što je predsjednik RH Milanović najavio da će najvjerojatnije ići u Leipzig na utakmicu Hrvatske protiv Italije, novinari su ga upitali hoće li mu biti sporno što će u avionu biti s ministrima.

Samo ću biti ja“, rekao je predsjednik Republike.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.