I ovoga vikenda 1000 navijača učlanilo se u Hajduk!

U akciji učlanjivanja Pripadaj za rođendan koja je i treći vikend za redom ujedinila brojne gradove u Hrvatskoj i svijetu, pripadnost splitskim bijelima pokazalo je tisuću novih članova. Akcije učlanjivanja u mjesecu proslave rođendana Hajduka održane su po splitskim kvartovima, cijeloj Hrvatskoj i u inozemstvu.

Akcija s najvećim brojem učlanjenih ovog vikenda bila je u Vitezu u BiH gdje se učlanilo 188 članova. Veselimo se i budućim akcijama u kojima će Društva prijatelja Hajduka izvan Hrvatske slijediti primjer i nastaviti s akcijama i iskazivanju pripadnosti Hajduku, kazali su iz Odjela za članstvo.

Nastavljeno je i natjecanje između splitskih kvartova, a u petak je Visoka sa 152 člana preskočila Kman, dok je Barutana i dalje nedostižna na vrhu. Učlanjivanje je organizirano i na splitskim Skalicama koje su prestigle Split 3, s ukupna 74 člana, dok je u Podstrani 50 članova prikazalo pripadnost Hajduku.

U sklopu akcije Pripadaj za rođendan u samo dvadesetak dana održano je oko 60 akcija učlanjivanja, što je prosječno tri akcije po danu, zaključili su iz Odjela za članstvo.

Akcija Pripadaj za rođendan traje još pet dana, a svi oni koji još nisu obavili svoju navijačku dužnost mogu to učiniti u Odjelu za članstvo na Poljudu i u kafićima Krom, Exhibeo, Flag Pub i Aura u Solinu.

Komentiraj