I Orijent 1919 objavio financijsko izvješće

Nakon što smo objavili da je drugoligaš s Krimeje prekršio Pravilnik o licenciranju zbog toga što nije u propisanom roku objavio revidirano financijsko izvješće za 2019. godinu reagirali su iz kluba.

>> Orijent 1919 prekršio pravilnik o licenciranju

Predsjednik Orijenta 1919 Saša Matijaš je za Novi list tom prilikom rekao: “Financijsko izvješće za 2019. godinu smo uredno zajedno s drugom potrebnom dokumentacijom dostavili Odjelu za licenciranje HNS-a, a bit će najkraćem roku objavljeno i na našim internet stranicama. Radi se o nenamjernom propustu. Inače, naše financijsko izvješće je načinila neovisna revizorska kuća, a bit će kao i sva izvješća do sada dostupno javnosti, posebno našim navijačima.”

Obećano, ispunjeno – revidirano financijsko izvješće drugoligaša iz Rijeke je nedugo potom osvanulo na službenim internetskim stranicama kluba.

Ukupni prihodi u izvještajnom razdoblju su iznosili 2.373.281 kune, a rashodi su bili 2.345.676 kuna tako da je klub poslovao s dobiti od 27.605 kuna. Za usluge posrednika klub pak nije izdvojio nikakva materijalna sredstva.

Komentiraj