I BOGATI PLAČU Sean Penn posljednjih se 15 godina osjeća jadno na snimanjima filmova

Autor:

Dakota Johnson (L) and Sean Penn attend the photocall for 'Daddio' at the TIFF Bell Lightbox during the Toronto International Film Festival in Toronto, Canada on Sunday, September 10, 2023. Photo by /UPI,Image: 804559484, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

CHRIS CHEW / UPI / Profimedia

Sean Penn izjavio je u intervjuu za The New York Times kako se poljednji puta dobro proveo na snimanju nekog filma bilo 2008. kada je snimao film „Milk“ za koji je kasnije dobio Oscara za najbolju mušku ulogu. Bio je to njegov drugi Oscar i to za ulogu Harveya Milka, političara koji nije krio da je homoseksualac. Nakon toga, dodao je, „Proveo sam 15 godina osjećajući se jadno na snimanjima filmova“. Uz to, rekao je kako danas ne bi, kao heteroseksualac, mogao glumiti homoseksualca jer je to postala tema o kojoj se bjesomučno raspravlja u Hollywoodu.

„Ne, to se ne bi moglo dogoditi u sadašnjim vremenima. Ovo je vrijeme strašnih pretjerivanja. To je plaha i bezumna politika prema ljudskoj mašti“, kazao je Penn.

Što se tiče njegovih 15 jadnih godina na filmskim setovima, Penn je rekao da je to zato što se osjećao kao “glumac koji igra glavnu ulogu i koji je poznat i dobro plaćen te ima vodeću poziciju na filmu, a moram se istaknuti svojom energijom te na neki način biti tjelohranitelj redatelja.”

“Fejkao sam sve i to je bilo iscrpljujuće”, objasnio je. “Uglavnom sam samo mislio: ‘Koliko je sati? Kada ćemo sići?’. Bio sam siguran da je gotovo, ali nisam znao, ako prestanem, kako ću održavati svoju kuću ili slobodno putovati ili slične stvari.”

Penn je nastavio glumiti unatoč tome što više nije volio biti na setovima – sve dok mu njegova prijateljica i kolegica glumica Dakota Johnson nije poslala scenarij za njihov novi zajednički film, “Daddio”. U filmu glume samo dva glumca, a u središtu je mlada žena koja ulazi u taksi za zračnu luku i vodi raspravu koja joj mijenja život s vozačem, uličnim filozofom iz njujorškog kvarta Hell’s Kitchen.

“Osjećao sam da bi ovo moglo biti ugodno iskustvo i da će mi to sada biti važno, možda više nego u prošlosti”, rekao je Penn o filmu koji se ovog vikenda počinje prikazivati u američkim kinima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.