Marko Lukunic/PIXSELL

Hyundai partner HNS-a do završetka SP u Kataru

Potpisivanjem ugovora o suradnji Hyundai Hrvatska postao je službeni partner Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) do kraja Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., objavio je HNS u četvrtak.

Prilikom potpisivanja ugovora, predsjednik HNS-a Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo novim partnerstvom.
“Hrvatski nogometni savez se ovim ugovorom nastavlja povezivati sa snažnim partnerima čija će nam podrška puno značiti u daljnjem radu. Hyundai je tvrtka koja teži izvrsnosti i inovativnosti, što se odlično preklapa s vrijednostima Hrvatskog nogometnog saveza i zato vjerujem da je ovo početak uspješne i duge suradnje”, rekao je Šuker.
Lovre Živković, predsjednik Uprave tvrtke Hyundai Hrvatska, izjavio je:
“Suradnja s Hrvatskim nogometnim savezom još je jedan korak prema pozicioniranju branda Hyundai kao vodeće marke automobila u Hrvatskoj i nastavak jačanja globalne strategije povezivanja s nogometom. Već 20 godina Hyundai donosi strast, dinamičnost i uzbuđenje nogometne igre do obožavatelja diljem svijeta. Sretni smo i ponosni zbog početka partnerstva s najuspješnijim sportskim brendom u Hrvatskoj. Uspjeh koji dijeli Hrvatski nogometni savez dijelimo i mi.”
HNS će na raspolaganju imati najsuvremenija Hyundai vozila, a partnerstvo s Hyundaijem bit će vidljivo kroz logotip na trening dresu, izložene automobile na domaćim utakmicama, oglašavanjem na LED ekranima tijekom domaćih utakmica i nizom zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja te aktivacija.

Komentiraj