Tvrtka HUPRO TRADE SE Vam predstavlja jedinstvenu tehnologiju proizvodnje samonosivih čeličnih lučnih konstrukcija – montažnih hala za razne namjene.

Ove hale mogu se subvencionirati sredstvima EU fondova u industriji, poljoprivredi, turizmu i sportu.

Tvrtka je od 1985. godine realizirala više od 2 500 projekata diljem svijeta.

Sustav HUPRO® je tehnologija koja omogućuje pokrivanje prostora širine od 9m do 42m, bez ikakve dodatne potporne konstrukcije. Jedinstveni 3 u 1 sustav, gdje samonosiva konstrukcija ujedno ima i funkciju krovnog plašta, doprinosi isplativosti vašeg projekta.

Tehnologije lučne konstrukcije su najučinkovitije prostorne strukture. Lake su, ali ujedno vrlo čvrste i jake. Pametna kombinacija statičkih principa stropova i lukova (uzdužnim i poprečnim formiranjem osnovnog čeličnog dijela u obliku W) se bez problema koristi najviše kod velikih obima s pokrovnom površinom čak do 42m. Osnovni dio je proizveden od čelika S 320 s površinskom zaštitom ALUZINC® debljine od 0.8mm do 1.8mm, ovisno o raspona i vremenskih utjecaja na predviđenom mjestu za izgradnju. Spajanje pojedinačnih dijelova se radi pomoću nehrđajućih brtvi. Čelična lučna konstrukcija se spaja pomoću čeličnih vijaka. Prednost je i relativno niska težina čelične konstrukcije u odnosu na ostale građevinske materijale. Ova prednost donosi i značajno niže troškove izgradnje objekata, kao i niže troškove transporta i montaže. Odlična statička svojstva ovog sustava mogu se iskoristiti u ekstremnim vremenskim uvjetima, konstrukcija je otporna na potres jačine 7 stupnjeva Richterove ljestvice.

U procesu proizvodnje tvrtka koristi materijale koji jamče maksimalnu zaštitu pred vremenskim i kemijskim utjecajima, zbog čega nema potrebe za ozbiljnijim održavanjem. Sustav podnosi klimatska opterećenja (snijeg, vjetar…)do 600 kg/m2. Sustav HUPRO® se karakterizira maksimalnom originalnošću i atraktivnim dizajnom, koji se izmiče jednoličnosti pravih kutova i upravo zbog toga ima široku upotrebljivost. HUPRO TRADE SE vam nudi garanciju za sustav u trajanju od 25 godina.

NAMJENA: 
  • sportske dvorane, bazeni, industrijske hale, poljoprivreda i gospodarstvo, razne nadstrešnice i krovišta, zrakoplovstvo, skladišne hale, vojska, ostalo…
MOGUĆNOSTI FINANCIRANJA:

Bespovratana sredstva

  • mjere 4 RR – do 70% investicije
  • razvoj malog i srednjeg poduzetništva – do 45%
  • izgradnja hotela i dodatnih sadržaja – do 45%
  • inkubatori i centri kompetencije – do 100%
  • mjera 7.4 RR – do 100%

Kreditna sredstva

  • Esif zajmovi – do 50 000 Eura s kamatom do 1.5%
  • Esif krediti – do 3 000 000 Eura s kamatom do 2%
  • Esif jamstva – do 2 000 000 Eura

Ventilacija hale – hala je standardno opremljena sustavom aktivne ventilacije. Kod hale s izolacijom je osigurana ventilacija između untrašnjeg plašta hale i izolacije, bočnim usisnim ventilatorima u donjem dijelu plašta hale kao i aktivnim krovnim ventilatorima Lomanco® u gornjem dijelu hale. Ovaj sustav funkcionira na principu termodinamičkog potiska i omogućuje dovoljnu ventilaciju prostora, koja zabranjuje stvaranju prekomjerne vlage – kondenzacije.

Osvjetljenje hale – prozirne panele Hupro® u omjeru 2800 mm x 610 mm tvrtka instalira u konstrukciju samonosećeg čeličnog plašta hale. U čeonim dijelovima hale je moguće iskoristiti osvjetljenje klasičnim prozorima ili transparentnim pojasevima.

Izolacija hale unutar hale je moguće montirati bilo koju vrstu izolacije uz korištenje različitih površinskih modifikacija unutarnjeg dijela hale. Izolacijom samonosive konstrukcije možemo povećati vatrootpornost cijele konstrukcije prema zahtjevima.

Prijevoz – osnovni dijelovi sustava Hupro se dopremaju na paletama veličine 700 x 3100 mm. Na jednoj paleti je moguće količinski dopremiti dijelove za prekrivanje cca 100m2 prostora. Jedan kamion preveze dovoljno materijala za prekrivanje cca 1000m2 površine, što predstavlja značajnu uštedu troškova prijevoza.

Montaža – osnovni montažni dijelovi sustava se spajaju pomoću nehrđajućih brtve, od kojih se na gradilištu sastavlja kompaktna strukturna jedinica. Pojedine cjeline se potom uz pomoć krana podižu i fiksiraju pomoću sidra u betonsku osnovu. Vrijeme izgradnje objekta veličine 1000m2 može biti realizirano za oko dva tjedna.

Usluge – tvrtka nudi i projektantske i dobavljačke usluge. Isto tako moguća je izgradnja po principu “ključ u ruke” ili samo dobava potrebnog materijala uz obuku građevinske tvrtke koja će izvoditi radove i naš nadzor izgradnje.

Sustav HUPRO® je certificiran oznakom CE, što jamči da proizvod koji vam nudimo, ispunjava najstrože kriterije ne samo kvalitetom korištenog materijala (Aluzinc®, nehrđajući brtva …) već i samom proizvodnjom konstrukcije i konačnom provjerom. Tu su i certifikati ISO 9001 i ISO 14001.

http://www.hupro.com.hr/

Komentiraj