huoj.hr

HUOJ konferencija ‘Vrijeme PRomjena’ održava se od 19. do 21. svibnja

Sedamnaesta konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom ‘Vrijeme PRomjena’ održava se od 19. do 21. svibnja u Novi Spa Hotels & Resortu u Novom Vinodolskom.

Odnosi s javnošću suočavaju se s ubrzanim promjenama u okruženju, od podizanja standarda unutar struke, preko izgradnje ciljane reputacije kod ciljanih javnosti do promjena na tržištu Europske Unije koje od svih sudionika traže nova znanja i nove prilagodbe.

Istaknuti stručnjaci za odnose s javnošću koje će HUOJ ugostiti ove godine su: Jeffery McMillan, direktor komunikacija za srednju i istočnu Europu u PricewaterhouseCoopers, Boris Beker, direktor i suosnivač agencije za odnose s javnošću Chapter4, Philip Young, viši predavač odnosa s javnošću na Sveučilištu u Sunderlandu u Velikoj Britaniji, Peggy Simčić Bronn, profesorica na Odjelu za komunikaciju i kulturu Norveške poslovne škole te Željko Jozić, ravnatelj Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje.

Program će, kao i svake godine, sadržavati i panel rasprave koje će se baviti temama
kao što su izazovi komuniciranja na različitim tržištima, komuniciranje u kulturi te
koje su to nove kompetencije koje bi svaki stručnjak za odnose s javnošću trebao
imati.

U nizu praktičnih radionica sa širokim spektrom tema od copywritinga preko gerila
marketinga do brandinga destiacija i mnogih drugih, svatko bi na konferenciji ‘Vrijeme PRomjena’ trebao pronaći nešto za sebe.

Komentiraj