Drugu godinu za redom poznate hrvatske pjevačice i pjevači, glumice i glumci, novinarke i novinari, uz poduzetnice i poduzetnike, studentice i studente zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta okušat će svoje sportsko umijeće u njima nepoznatom sportu – ove godine, bubble nogometu te ukrižati natjecateljske strasti u međusobnim duelima kako bi za djecu s poteškoćama iz autističnog spektra nabavili vrijedna specijalizirana komunikacijska pomagala uz pripadajući software koji će im olakšati svakodnevni život.

Trener svih trenera Ćiro Blažević, komičar Ivan Šarić, glumica Anja Đurinović, TV voditelj Tomislav Jelinčić, pjevačice Ivanka Boljkovac, Danijela Pintarić, Jelena Radan, Meritas i jedan i jedinstveni Zlatan Zuhrić Zuhra samo su dio brojnih “poznatih” koji su se odazvali na humanitarno sportsko događanje.

“Nepoznate” će predstavljati ekipa hrvatskih poduzetnica te studentice i studenti zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta…

Ovim putem pozivamo Vas da se pridružite HURA! 2017. – humanitarnom bubble nogomet turniru za nabavku komunikacijskih sredstava djeci iz autističnog spektra u Centru za autizam Zagreb, koji će se održati u subotu (30.09.) od 10 do 13 sati u prostorima NC Šalata, Avenija Dubrovnik 15, Velesajam – Paviljon 1, Zagreb.

Ulaz je iz ulice Radoslava Cimermana.

Želja pokretača i organizatora je ovim humanitarno-sportskim događajem prije svega povećati obrazovne i životne šanse štićenika Centra za autizam za što boljim uključivanjem u zajednicu kroz nabavku specijaliziranih komunikatora i tablet uređaja kao sredstava alternativne komunikacije pomoću kojih bi bilo omogućeno komunicirati, ali i prevenirati pojavu nepoželjnih ponašanja.

I ovogodišnji HURA! sportski sraz organiziraju pokretači HURA!-e, tvrtke Metroteka i Implementacija snova iz Zagreba, a ove godine i uz potporu Centra za autizam i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Molimo da svoj dolazak kao sudionika i igrača bubble nogometne utakmice najavite na mail: [email protected], kako bi i Vama osigurali na vrijeme natjecateljsku poziciju.

Komentiraj