Humanitarni plesno-glazbeni nastup ‘Plesom protiv droge’

Plesom protiv droge

Humanitarno plesno-zabavno natjecanje ‘Plesom protiv droge’ održava se već petnaestu godinu za redom.

Svojim sudjelovanjem na događanju 1. lipnja u Sportskoj dvorani Kostrena (Žuknica) plesači doprinose poruci o zdravijem i radosnijem načinu života koju želimo prenijeti mladima. Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva od 9.30 do 10 sati na prijemnom pultu (kategorije: cicibani, mini, djeca, juniori i seniori).

Cilj događanja je promovirati ples kao univerzalni jezik neovisno o plesnoj discipline i dobi plesača (Show dance/Open/ Disco dance/Hip hop/Street dance/Electro dance/Break dance/Lyrical jazz/Folklor…).

Tijekom programa će se održati i kratki battle (plesna borba) na koju se mogu prijaviti svi zainteresirani plesači svih disciplina i dobnih kategorija i to grupno ili pojedinačno neovisno o prijavljenim točkama. Battle se održava od 13.15 do 14 sati na način da će se prijavljeni plesači postaviti jedan nasuprot drugom te će se natjecati u određenoj kategoriji sa po dva izlaza.

Program počinje nastupom cicibana i mini kategorije u 10 sati, nakon izlaska svih natjecatelja u kategoriji biraju se pobjednici. Događanje traje do 16 sati, kad završava proglašenje pobjednika između juniora i seniora.

Komentiraj