Jackman preko policajca poručuje Ryanu Reynoldsu da želi biti u filmu “Deadpool 3”

U subotu je Hugh Jackman odlučio objavom na Twitteru zatražiti ulogu u filmu „Deadpool 3“ a u tome mu je pomogao policajac iz New Yorka. U videu koji traje 34 sekunde slavnom glumcu prilazi policajac po imenu John Dobkowski. Kada je Jackman shvatio da nije prekršio zakon odlučio se malo zabaviti te se nastavio šaliti sa svojim prijateljem Ryanom Reynoldsom s kojim se često „obračunava“ preko društvenih mreža.

On je iskoristio policajca da prenese poruku Ryanu Reynoldsu „Hej Ryan. Moraš angažirati ovog frajera u filmu ‘Deadpool 3’, makar u maloj 10-minutnoj ulozi. Film će biti tako cool, tako dobar, da će rasturiti na kino blagajnama“, izjavio je Dobkowski ono što mu je Jackman rekao.

Dobkowski je završio svoju poruku s lažnom prijetnjom kako će kazniti Reynoldsa kada dođe u New York ako do tada ne ispuni njegov zahtjev. Uz taj video Jackman je napisao kako je policajac dao Reynoldsu nevjerojatno pametan poslovni savjet.

Film „Deadpool“ premjerno je prikazan 2016. godine a u njemu Reynolds glumi istoimenog plaćenika koji, nakon znanstvenog eksperimenta koji ga potpuno mijenja, kreće u osvetu. Uz ogromnu gledanost (zaradio je 783 milijuna dolara na kino blagajnama diljem svijeta) i dobre kritike, dvije godine kasnije snimljen je drugi dio filma, koji je zaradio 786 milijuna dolara. U studenome prošle godine objavljeno je kako Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin pišu scenarij za „Deadpool 3“. Projekt je tek u razvoju tako da će trebati vremena da vidimo hoće li Reynolds ispuniti želju svom prijatelju Jackmanu.

Komentiraj