Hugh Grant nije mogao zaustaviti suze na snimanju serije “Slom”

Hugh Grant trenutno je u centru pažnje zbog svoje uloge u seriji „Slom“ koja se prikazuje na HBO Adria. O toj ulozi te samoj seriji govorio je gostujući u novoj epizode talk showa „The Graham Norton Show“, priznajući da je bio vrlo emotivan tijekom snimanja serije. „Dok tijekom karijere nisam iskazivao emocije, sada ih u kasnim godinama ne mogu zaustaviti. To je nešto što ima veze s djecom, ljubavlju, suprugom ili nečim, ali ja ih ne mogu suspregnuti“, priznao je 60-godišnji glumac.

„Ulogu u ovoj seriji dijelom sam prihvatio kako bi pobjegao od svojih klinaca koji, u mojim godinama, znaju biti zamorni. Mislio sam da će mi dobro doći odmor ali svaki puta kada bih došao u New York toliko su mi nedostajali da sam bio u zbrci. Svaka scena bila je signal za plakanje. Znalo se dogoditi da odem u kafić, naručim kavu, a suze bi krenule same od sebe“, nastavio je Grant koji ima troje djece od kojih najstarije ima devet godina.

Ujedno, rekao je kako se njegovoj supruzi, Šveđanki Anna Eberstein, uopće ne sviđa većina filmova i serija u kojima je do sada glumio ali je odobrila ulogu u seriji „Slom“ koja joj se posebno sviđa. Serija “Slom” je triler u kojem Grant i Nicole Kidman glume uspješan bračni par iz New Yorka čiji se život mijenja kada se sazna da je ubijena majka djeteta koje ide u razred s njihovim sinom.

Komentiraj