Hugh Grant ne staje. Sad se ruga Drew Barrymore, ona mu nije ostala dužna

Nije se ni stišala bura koju je podigao Hugh Grant intervjuom s Ashley Graham pred početak dodjele nagrada Oscar, a već sutradan uslijedila je nova. Naime, Hugh Grant je odgovarao na pitanja obožavatelja u povodu novog filma „Dungeons & Dragons: Čast lopova“ gdje je jedno pitanje glasilo „Pjeva li Hugh Grant u filmu ‘Music and Lyrics’?“. On je odgovorio da pjeva ali da je pri tome korišten auto-tune preko svake mjere. Na to je dodao „Zapravo, to nije istina. Auto-tune je malo korišten, ne toliko kao u slučaju nekog drugog“. Smijući se, kazao je da se Drew Barrymore, koja je glumila s njime u ovoj romantičnoj komediji iz 2007., neće ljutiti ako kaže da je njeno pjevanje u filmu grozno.

Radi se o filmu koji je režirao Marc Lawrence u kojem Hugh Grant glumi bivšu glazbenu zvijezdu Alexa Fletchera kojeg zatraže da napiše pjesmu za tinejdžersku senzaciju Coru Corman (Haley Bennett). Problem je što ne može napisati tekst pjesme te se udruži s mladom Sophiom Fisher (Drew Barrymore) koja je vješta u pisanju pjesama.

Grant se tu nije zaustavio te je kazao „Čuo sam pse koji bolje laju no što ona pjeva“, ali je u nastavku rekao: „Nakon korištenja auto-tunea zvučala je daleko bolje od mene“. Nakon što je taj intervju objavljen, Drew Barrymore odlučila mu je odgovoriti video objavom na Instagramu u četvrtak. Koristila je hashtag #SingForHughGrant JOIN ME, otpjevala pjesmu te poručila Grantu „Oh Hugh, Bert, Hubert, ovo je za tebe“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]