HT PRVA LIGA: Varaždin – Slaven Belupo, početne postave

Nakon stanke zbog reprezentativnih akcija HT Prva liga se vraća od 18 sati kada je u Varaždinu na rasporedu prvi susret 27. kola u kojem će istoimeni domaćin odmjeriti snage sa Slaven Belupom. U njihova dva prethodna ovosezonska međusobna okršaja uspješniji su bili Farmaceuti koji su u Varaždinu slavili s 1:2 da bi u Koprivnici bili bolji rezultatom 2:0.

Domaćini su danas lišeni usluga Urate, Novoseleca, Grgeca, Senića, Glavine i Postonjskog koji su ozlijeđeni dok kod gostiju iz istog razloga nema Bačelić-Grgića i Mlinara, a Goda i Paracki odrađuju suspenziju zbog žutih kartona.

Trener Varaždina Zoran Kastel je u najavi utakmice izjavio: “Svjesni smo značaja utakmice, tri boda su veliki ulog za obje momčadi. U idućih 4-5 kola vodit će se borba za ostanak. U njima moramo biti pravi, a danas je za nas pobjeda imperativ.”

Njegov kolega na suparničkoj klupi Tomislav Stipić je dodao: “Vjerujemo da je naša momčad dobra i to je pokazala u posljednje četiri utakmice kada je samo jednom nespretno izgubila od Rijeke. S pravom možemo opet očekivati hrabru igru. Priželjkujemo i taj mali djelić sreće koji nam je nedostajao, da nam se vrati kroz novonastalu mentalnu i fizičku svježinu. Nema lakih utakmica u HNL-u pa tako neće biti ni ova, ali vjerujemo da ćemo za taj mali detalj biti bolji.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će asistirati Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Zdenko Lovrić (Đakovo) dok su za VAR zaduženi Ivan Vučković i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Damir Stipković iz Zagreba, a suce će kontrolirati Branko Stipković (Krašić).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj