HT PRVA LIGA: Varaždin – Slaven Belupo, početne postave

U prvoj utakmici 9. kola Hrvatski Telekom Prve lige snage će od 18 sati odmjeriti susjedi Varaždin i Slaven Belupo. Obje momčadi su u dosadašnjem tijeku sezone osvojili po sedam bodova s tim što su gosti odigrali utakmicu manje.

Varaždin u današnjem dvoboju ne može računati na suspendiranog kapetana Stolnika dok su Posavec, Novoselec i Djou van kadra zbog bolesti odnosno ozljeda. Kod Faramceuta pak Bogojević je bolestan, a Etoundi i Prce su ozlijeđeni.

Desni bočni Varaždina Kerim Memija je u najavi utakmice za varazdinski.net.hr rekao: “Sigurno treba očekivati tešku utakmicu, dolaze ovdje nakon jedne velike pobjede. Mislim da im neće biti tako lako protiv nas kao što im je bilo u zadnjoj utakmici. Mi igramo dobro, pokazali smo da se možemo nositi protiv najboljih te možemo očekivati sva tri boda.”

Strateg gostiju Tomislav Stipić je dodao: “Ne idemo u Lumini na kuglanje već idemo na derbi u Varaždin. To dovoljno govori o kakvoj se utakmici radi i tako ćemo se i pripremiti. Derbi utakmice, općenito u svijetu, uvijek imaju posebnu priču. Od scenarija horor filma do ljubavnih priča. Očekujem otvorenu utakmicu. Svaka pobjeda daje samopouzdanje, pogotovo kada je na takav način i takvim rezultatom. Nisam u ovom tjednu primijetio ni kod jednog igrača neku promjenu u ponašanju. Fokusirani su i rade maksimalno. Zato ih volim.”

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba kojem će pomagati Vedran Đurak (Stupno), Luka Pušić (Zagreb) i Tino Krečak (Velika Gorica) dok su za VAR zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Tihomir Čalić (Marčana), a suce će kontrolirati Alojzije Šupraha (Zadar).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj