HT PRVA LIGA: Varaždin – Šibenik, početne postave

U prvoj utakmici subotnjeg programa 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige Varaždin od 15 sati dočekuje Šibenika. U njihovom prvom međusobnom ovosezonskom susretu slavili su Varaždinci koji su na Šubićevcu upisali pobjedu rezultatom 0:1.

Domaćini u današnjem susretu ne mogu računati na suspendiranog Senića, a Posavec, Djou i Novoselec su ozlijeđeni dok je Mehdikhani otputovao u Iran. Gosti su pak bez ozlijeđenog Pandže.

Trener Varaždina Samir Toplak je u najavi susreta rekao: “Šibenik iza sebe ima dva pozitivna rezultata što im je sigurno podiglo samopouzdanje i doći će samouvjereno u Varaždin, dok smo si mi napravili situaciju u kojoj smo sada pod pritiskom i utakmicu moramo dobiti kako znamo i umijemo. Da je lako nije, ali bili smo i u težim situacijama i sigurno je da znam kako treba pripremiti momčad za tu utakmicu. Trebamo biti strpljivi, nametnuti se u određenim dijelovima utakmice i Šibeniku pokazati da mu neće biti lako. Naravno, ni nama neće biti lako, još uvijek nismo na onom nivou kakvom bih ja htio, da imamo osam – devet standardnih igrača, da imam kostur ekipe, oko kojeg gradim igru. Još uvijek smo u solidnom izdanju, nemamo u formi još dosta igrača da bih mogao reći da je to to, ali treba vremena za sve pa tako i za to. Možda nam je ova utakmica prekretnica gdje možemo puno toga zalaufati nakon čega nam slijede utakmice koje su nam jako bitne i gdje možemo osvajati bodove. Rekao bih sada smo mi na štihu.”

Njegov kolega Krunoslav Rendulić je dodao: “Ne idemo mi u Varaždin ni u kakvu osvetničku misiju. Svaka utakmica je priča za sebe. Kao i obično, cilj nam je pružiti dobru igru i osvojiti tri boda. Naš plan je uvijek igrati napadački i otvorenog garda te pokušati doći do pobjede”

Glavni sudac utakmice je Marin Vidulin iz Kanfanara kojem će asistirati Robi Kezele i Luka Pajić iz Rijeke te Tino Krečak iz Velike Gorice. U VAR sobi će biti Ivan Bebek (Rijeka) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Željko Podrug (Zagreb), a kontrolor suđenja Danijel Trampus (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj