HT PRVA LIGA: Varaždin – Osijek, početne postave

U prvoj utakmici 23. kola HT Prve lige Varaždin od 18 sati na stadionu Varteksa dočekuje Osijek. Njihova dva prethodna ovosezonska međusobna susreta završila su istim rezultatom, a oba puta je minimalno slavio Osijek.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartonirane Stolnika i Obregona te ozlijeđene Kolarića, Noveseleca, Memiju i Vuka dok su gosti iz istog razloga lišeni usluga Brleka, Ndockyta, Grezde i Topčagića, a pravo nastupa ima Ivan Santini.

Pomoćni trener Varaždina Dario Jertec je u najavi utakmice rekao: “Uvijek smo igrali bolje utakmice na svom terenu protiv boljih momčadi. Mislim da ovom karakteru momčadi i profilu igrača više odgovara igra na polukontru, gdje smo u Varaždinu već srušili Hajduk, Rijeku i Goricu i mislim da ćemo sve napraviti da srušimo i Osijek.”

Strateg Osijeka Nenad Bjelica je dodao: “Mislim da je u ovom trenutku Varaždin četvrta momčad po uspješnosti u drugom dijelu sezone, za što sigurno velike zasluge imaju Kastel i Jertec. Njihov prethodnik Toplak je puno napravio s Varaždincima, prošle sezone ih ostavio u Ligi, a i sada su dobar i nezgodan protivnik. Nadamo se da će Osijek biti na visokoj razini i da ćemo uspjeti doći do tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Goran Pečarić iz Zagreba kojem će pomagati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Anto Marić (Zagreb) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Darko Matošić (Peteranec), a kontrolor suđenja Alen Gerek (Zabok).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj