HT PRVA LIGA: Varaždin – Lokomotiva, početne postave

U prvom susretu 21. kola HT Prve lige Varaždin od 18 sati dočekuje Lokomotivu. Oba njihova prethodna ovosezonska duela završila su bez pobjednika. U Varaždinu je bilo 1:1, a u Zagrebu 2:2.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Elezija te Novoseleca, Djoua, Vuka i Kolarića koji su ozlijeđeni. Gosti su pak bez suspendiranog Cipetića te ozlijeđenih Cokaja, Mersinaja, Tucija i Budimira, kao i Markovića te Chajia koji su bolesni.

Trener Varaždina Zoran Kastel je u najavi utakmice izjavio: “Nama je i dalje jedini cilj ostanak u ligi. Bod iz Šibenika će biti dobar jedino ako ćemo ga potvrditi s nova tri boda protiv Lokomotive. Nema nikakvih kalkulacija, ići ćemo maksimalno ozbiljno, s maksimalno spremnim igračima kako bi došli do tri boda.”

Njegov kolega Jerko Leko je dodao: “Poraz protiv Rijeke nam je definitivno nezgodno pao i velika je šteta što nam se sve to dogodilo, ali tu smo utakmicu morali ostaviti iza sebe. Moralno smo dobro, vidim na treninzima da smo spremni za sve što nas čeka u Varaždinu. Varaždin izgleda dosta dobro i kompaktno. Bit ćemo na sve spremni, kao i na vjerojatno loš teren koji bi mogao biti smrznut. Nadamo se da ćemo biti nagrađeni za dobru igru u koju vjerujem.”

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan iz Splita kojem će pomagati sugrađanin Hrvoje Radić te Vice Vidović (Solin) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), a suce će kontrolirati Šime Vukić (Rijeka).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj