HT PRVA LIGA Varaždin – Hajduk, početne postave

Od 15 sati u sklopu 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige Varaždin dočekuje Hajduk. Bit će to prvi službeni susret Igora Tudora u svom drugom mandatu na klupi splitskog kluba nakon što je ove zime zamijenio Damira Burića.

Obje dosadašnje ovosezonske međusobne utakmice su dobili Splićani. U Varaždinu su prvo slavili s 0:3, da bi potom na Poljudu bili bolji s 2:0.

U dosadašnjem tijeku prijelaznog roka u Varaždin su stigli Drožđek (Lokomotiva), Špičić (Gorica), Petković (Hrvatski dragovoljac), Ninčević (Solin), Glavina (Akžajik) i Novoselec (Međimurje) dok u klubu više nisu Štefulj (Rijeka), Adžić (Budućnost), Lisakovič (Šahtjor Soligorsk), Havelka (Slaven Belupo), Fućak (Orijent 1919), Sambolec (Podravina) i Mrmić.

Na Poljud je pak pristigao Mujakić (Kortrijk) dok u kadru više nisu Svatok (Dnipro 1), Beširović (Mezokovesd), Bradarić (Celta), Šego (Slaven Belupo) i Špikić (Gorica).

U današnjem susretu domaćini su oslabljeni ozljedom Djoua, dok su Bili iz istog razloga bez Čoline i Simića, a Kalik i Delić nisu u kadru.

Utakmicu će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca zajedno s Marjanom Tomasom (Osijek), Krunom Šarićem (Županja) i Goranom Pečarićem (Zagreb), a VAR odnosno AVAR suci su Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat utakmice je Zoran Pandža (Vinkovci), kontrolor suđenja Igor Pristovnik (Zagreb), a za sigurnost je ispred HNS-a zadužen Miroslav Marković.

Luka Bonačić i Igor Tudor su se odlučili za sljedeće početne sastave:

Ljestvica:

Komentiraj