HT PRVA LIGA: Varaždin – Hajduk, početne postave

U sklopu 15. kola Hrvatski Telekom Prve lige Varaždin će od 17:05 odmjeriti snage s Hajdukom koji je u njihovom prvom ovosezonskom međusobnom susretu na Poljudu upisao pobjedu rezultatom 2:0.

Nakon rastanka sa Samirom Toplakom na klupi domaćina će danas sjediti Zoran Kastel i Dario Jertec, a oni u današnjem dvoboju ne mogu računati na suspendiranog Đuraseke, ozlijeđene Pecu i Uratu, bolesnog Kolesarića te Noveseleca i Djoua koji su u fazi oporavka nakon teških ozljeda. Gosti su pak na gostovanje doputovali bez kartoniranog Simića i bolesnog Teklića.

Tehnički direktor Varaždina Dario Jertec je u najavi susreta rekao: “Očekujem ofenzivni Hajduk. Hajduk igra dobro, zadnjih par kola imaju dva ofenzivna bočna igrača koja se dižu svaki napad prema naprijed, znamo da su opasni. Međutim, kako imaju vrlina vjerujemo da imaju i mana, na koje ćemo pokušati ukazati svojim igračima i koje ćemo pokušati iskoristiti.”

Strateg Bilih Boro Primorac je pak izjavio: “Varaždin je momčad koja igra bolje nego što rezultati govore. Zato od starta moramo biti kompaktni, pokazati da smo došli odigrati najbolju utakmicu.”

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba kojem će asistirati Vedran Đurak (Stupno), Dejan Vuković (Zagreb) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će u VAR sobi biti Ivan Vučković (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Antun Valić (Tomica), a kontrolor suđenja Domagoj Ljubičić (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj