HT PRVA LIGA: Varaždin – Dinamo, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 7. kola HT Prve lige Varaždin od 17 sati dočekuje Dinama. Domaćini se nakon poraza od Osijeka i Hajduka nastoje vratiti na pobjednički kolosijek dok Plavi traže tri boda kojim bi sustigli Goricu na vrhu ljestvice.

Varaždin u današnjem dvoboju ne može računati na ozlijeđene Novoseleca, Djoua i Tkalčića dok je Pellumbi kartoniran, a gosti su iz istih razloga bez Stojanovića.

Trener domaćih Samir Toplak je u najavi susreta za evarazdin.hr rekao: “Protiv Dinama je i najlakše i najteže igrati. Najteža utakmica s obzirom na kvalitetu protivnika, a najlakša jer bi motiv trebao biti na maksimumu da daju sve od sebe protiv najbolje ekipe u Hrvatskoj. Nažalost u posljednje dvije utakmice nismo bili na onom nivou, protiv dvije dobre ekipe, na kojem sam ja želio da smo bili. Želio bi da ovaj tjedan ipak budemo bolji protiv Dinama. Igramo na svojem terenu, bit će gledatelja. Tako očekujem da pokažemo zube, da namučimo Dinamo i da si napravimo zalog za budućnost.”

Njegov kolega Zoran Mamić je dodao: “Prvenstvo je nama baza svega i najvažnije. Znamo iz povijesti koliko neugodno i teško može biti u Varaždinu ako mi nismo pravi. No igrat ćemo u najjačem sastavu i ja se nadam da ćemo otići mirno na reprezentativni odmor.”

Glavni sudac dvoboja je Dario Bel iz Osijek kojem će pomagati Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok su za VAR zaduženi Ivan Bebek (Rijeka) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Žarko Čanađija (BJelovar), a suce će kontrolirati Branko Bajić (Split).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj