HT PRVA LIGA Strukanu derbi u Maksimiru, a Joviću u Gradskom vrtu

Određene su službene osobe za 24. kolo Hrvatski Telekom Prve lige u kojem će snage odmjeriti vodeće momčadi na ljestvici.

Derbi u Maksimiru u kojem Dinamo u subotu od 17:30 dočekuje Rijeku pripao je Duji Strukanu iz Splita kojem će asistirati Goran Perica (Šibenik), Hrvoje Radić (Split) i Dario Kulušić (Šibenik) dok će za video tehnologiju biti zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec). Delegat dvoboja je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka dok će ispred Saveza za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Istog dana od 15 sati u Gradskom vrtu počinje sraz Osijeka i Hajduka kojeg će suditi Fran Jović iz Zagreba zajedno s Ivicom Modrićem (Zagreb), Lukom Pušićem (Zagreb) i Ivanom Županom (Bjelovar) dok su VAR i AVAR suci Ivan Vučković i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat utakmice je Ivan Smokrović iz Rijeka, a kontrolor suđenja njegov sugrađanin Domagoj Vučkov. Marko Svilić je ispred HNS-a imenovan kao časnik za sigurnost ovog derbija.

Kolo u četvrtak od 16:30 sati na stadionu Ivan Laljak-Ivić otvaraju Inter-Zaprešić i Lokomotiva te suci Damir Batinić (Osijek), Marjan Tomas (Osijek), Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Zdenko Lovrić (Đakovo), kao i za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Damir Bogdanović iz Vinkovaca, a suce će nadgledati Bruno Marić iz Daruvara.

Dvostruki program u petak otvaraju Slaven Belupo i Varaždin od 17 sati, a za taj dvoboj su delegirani Marko Matoc (Zaprešić), Jerko Crnčić (Vrbovec), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Tomislav Bionda (Zaprešić) dok će za video tehnologiju kao i dan ranije biti zaduženi Marin Vidulin iz Kanfanara i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat utakmice je Zlatko Stanković iz Zagreba, a kontrolor suđenja Tomislav Šetka iz Đakova.

U petak nas od 19 sati očekuje i dvoboj Gorice te Istre 1961 koji je pripao Tihomiru Pejinu iz Donjeg Miholjca, a pomagat će mu Kruno Šarić (Županja), Marko Stolnik (Varaždin) i Andrej Burilo (Osijek). Za video tehnologiju za određeni Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo) dok su delegat i kontrolor suđenja Ante Podnar (Gospić) i Draženko Kovačić (Križevci).

Službene osobe za 24. kolo HT Prve lige:

Komentiraj