HT PRVA LIGA Slaven Belupo – Rijeka, početne postave

Nedjeljni program 30. kola HT Prve lige od 18:55 na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici otvaraju Slaven Belupo i Rijeka.

U tri ovosezonska duela ove dvije momčadi Rijeka je upisala tri pobjede. Na Rujevici su slavili s 3:1 i 1:0 dok je u Koprivnici bilo 1:2.

Domaćini danas zbog ozljeda ne mogu računati na Filipovića, Mikulića i Etoundija dok je upitan Soldo, a kartone ima Bogojević. Gosti su pak bez usluga suspendiranih Capana i Smolčića dok je Štefulj ozlijeđen.

Trener Farmaceuta Tomislav Stipić utakmicu je najavio sljedećim riječima: “Moramo igrati kao ove zadnje četiri utakmice, moramo biti fokusirani na najsitnije detalje svih 90 minuta i ne smijemo Rijeci dati prostora. Bit će jako kompleksna utakmica, protivnik koji igra u identičnom sustavu kao i mi, bit će mnogo nadmudrivanja… Sve u svemu, veliki izazov je pred nama i najkompleksnija utakmica nakon pauze za nas.”

Njegov kolega Simon Rožman je rekao: “Zadnja utakmica s Dinamom pokazala je snagu Slaven Belupa i svjesni smo gdje idemo igrati.  Utakmice dolaze brzo jedna za drugom, nema previše vremena za analize, možda samo manje korekcije. Igramo protiv ekipe koja ima dobar iznos lopte, dobru kombinatoriku u sredini terena… Isto tako uvjeren sam da imamo dovoljno kvalitete, iskustva  i motiva da napravimo sve što bi bilo potrebno za pobjedu. Želim igrače vidjeti s energijom i stavom kao protiv Lokomotive.”

Glavi sudac dvoboja je Marko Matoc iz Zaprešića, a njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pušić (Zagreb) i Goran Pečarić (Zagreb). Za video tehnologiju su zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat dvoboja je Damir Stipković (Zagreb), a kontrolor suđenja Miro Marijanović (Osijek).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj