HT PRVA LIGA: Slaven Belupo – Osijek, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 28. kola HT Prve lige Slaven Belupo od 15 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici dočekuje Osijek. U njihova dva prethodna međusobna susreta slavili su Bijelo-plavi (0:1 i 3:0) dok je prvi ovosezonski prvenstveni dvoboj završio bez golova.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartonirane Boseca, Božića i Julardžiju, a ozlijeđeni su Bačelić-Grgić i Mlinar dok su gosti zbog istog razloga lišeni usluga Brleka, Ndockyta, Grezde i Topčagića.

Trener Farmaceuta Tomislav Stipić je u najavi utakmice rekao: “Slijedi najteža utakmica u ostatku sezone. Bit će malo igre, a puno stresa. Pokušat ćemo pobijediti, a ako to ne uspijemo želimo ostati neporaženi.”

Njegov kolega Nenad Bjelica je dodao: “Slaven Belupo je suparnik koji je uvijek izazov za nas i koji je na svom terenu nezgodan. Nadamo se novoj pobjedi i dat ćemo sve da se to ostvari. Svaka utakmica je teška, ali kada ulaziš u utakmicu na način na koji smo mi ušli u zadnje utakmice, pogotovo protiv suparnika iz donjeg dijela tablice, onda je vrlo izvjesno da ćemo ih dobiti. Može uvijek otići u drugom smjeru, ali naš pristup je najvažniji i zbog toga imam fokus na svoju momčad i apeliram na ispunjavanje zadataka na terenu.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika kojem će asistirati sugrađanin Goran Perica, Mario Pepur iz Splita i Jakov Titlić iz Potravlja dok su za VAR zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec). Delegat susreta je Ante Podnar (Gospić), a kontrolor suđenja Alen Gerek (Zabok).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj