HT PRVA LIGA: Slaven Belupo – Lokomotiva, početne postave

U zaostaloj utakmici 6. kola HT Prve lige Slaven Belupo od 17 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici bez prisustva gledatelja dočekuje Lokomotivu.

Domaćini u dvoboj ulaze osokoljeni s dvije uzastopne pobjede dok su gosti ponovno u akciji nakon što je nekolicini igrača istekla samoizolacija zbog zaraze koronavirusom.

Farmaceuti danas na raspolaganju nemaju ozlijeđenog Etoundija dok su kod Lokomotive van kadra Mersinaj, Majić, Vojković, Budimir i Jelavić dok novopridošli Papadopoulos još nema pravo nastupa.

Trener Slavena Tomislav Stipić je u najavi dvoboja rekao: “Utakmice s Lokomotivom tradicionalno su uvijek teške, a ova će biti specifična jer su Zagrepčani trenutno prava enigma. Tri tjedna su bez službene utakmice, a u međuvremenu su doveli 5, 6 odličnih igrača koji su u mojim očima kopije Kastratija i Uzunija. Trebamo se maksimalno pripremiti kako bi i ovog puta svi bodovi ostali u Koprivnici. Svi to priželjkujemo jer bi nas privremeno odvelo na treću poziciju na ljestvici. Očekujem tešku utakmicu u kojoj ćemo morati dati sve što imamo u ovom trenutku kako bismo došli do pobjede. Znamo da smo u zadnje dvije utakmice postigli sedam pogodaka, dobro igrali i osvojili šest bodova. Ipak, profesionalci smo i znamo da nakon pobjeda nismo Bogovi, a da nakon poraza nismo manje vrijedni. Moramo iz našeg samopouzdanja izvući balans te biti mirni i strpljivi sutra. Znamo koja su naša oružja i kako ćemo ih pokušati iskoristiti, ali isto tako moramo ukrotiti njihove jakosti.”

Kapetan gostiju Denis Kolinger je izjavio: “Svi smo željni utakmica i nogometa. Nakon što smo toliko dugo izbivali, kompletirali smo se polako i mislim da ćemo biti spremni. Nakon duže pauze, pred nama su dvije utakmice u istom tjednu, sigurno da će biti malo umora, no kažem, svi smo željni, ima nas dosta, složiti ćemo se, i ja sam siguran da ćemo izvući pozitivne rezultate.”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Kristijan Novosel (Valpovo) i Ivan Matić (Osijek). U VAR sobi će biti Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka), delegat susreta je Krešimir Glavina (Prelog), a suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj