HT PRVA LIGA Slaven Belupo – Istra 1961, početne postave

Na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici od 18:55 počinje duel Slaven Belupa i Istre 1961 u sklopu 32. kola HT Prve lige.

U tri međusobna ovosezonska sraza Farmaceuti su jednom slavili u Puli (2:3) dok su dva posljednja susreta završila bez pobjednika (0:0 i 1:1).

Domaćini danas ne mogu računati na ozlijeđene Filipovića, Etoundija, Lovrena, Mikulića i Soldu dok su gosti zbog kartona bez Galilee i Ivančića, a u procesu oporavka su Fuentes i Munivrana.

Strateg Slavena Tomislav Stipić je u najavi utakmice kazao: “Moram priznati da se osjećam jako ugodno i zahvalno u ovom okruženju. Želim to isto i mojim igračima, da se jednako tako osjećaju. Znamo da smo do sada jako dobro igrali, znamo da smo bili konkurentni u svim utakmicama, ali da se nismo za našu igru, trud i zalaganje dovoljno nagradili bodovima. Oscilacije su normalne u razvoju ekipe, u sastavljanju hijerarhije i zajedničkog puta. Iz svega toga želim, zajedno s mojim igračima, stručnim stožerom, fizioterapeutima i svima u klubu, završiti posao kojeg smo započeli 8. listopada, a to je doći do cilja koji je bio stavljen pred nas – ostanka u ligi. Imamo zadnjih pet utakmica pred nama. Moramo se koncentrirati na posao i buduće protivnike i strpljivo i svjesno sve zajedno privesti kraju.”

Njegov kolega na suprotnoj klupi Ivan Prelec je izjavio: “Čeka nas standardno teška utakmica i nepredvidivo je kako će se stvari odvijati. Belupo je momčad koja ima kvalitetu, pokazali su to na terenu i imaju svoje motive. Naše je da damo svoj maksimum i na taj način napravimo sve što je moguće da osvojimo bodove.

Utakmicu će suditi zagrebačka sudačka ekipa koju čine Ivan Vučković, Ivica Modrić, Anto Marić i Ante Čuljak, za video tehnologiju su zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec), delegat susreta je Zoran Pandža (Vinkovci), a kontrolor suđenja Branko Stipković (Krašić).

Treneri su od prve minute na teren odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj