HT PRVA LIGA: Slaven Belupo – Dinamo, početne postave

U prvoj utakmici 10. kola HT Prve lige snage će od 17 sati na stadion Ivan Kušek Apaš u Koprivnici odmjeriti Slaven Belupo i Dinamo. Njihov prvi ovosezonski međusobni duel završio je pobjedom Farmaceuta na Maksimiru rezultatom 0:2.

Domaćini su u današnjem ogledu lišeni usluga Božića i Zvonareka koji su ozlijeđeni dok gosti iz istog razloga ne mogu računati na Perića.

Trener Slavena Zoran Zekić je u najavi sraza izjavio: “Moramo na utakmicu gledati kao izazov jer se svaka igra za tri boda. Dinamo je naša najkvalitetnija momčad, ali mi se moramo pripremiti najbolje što možemo. Želim vidjeti od svoje momčadi pravi pristup i disciplinu. Najvažnije mi je da svi ostave sve na terenu, da to ne bude floskula, već da svaki igrač tako i napravi.”

Njegov kolega na suparničkoj klupi Damir Krznar je dodao: “Igrači Slavena Belupa iznimno su dobro reagirali na promjenu trenera. Osim toga, tu je i nekoliko novih igrača u svlačionici, u momčadi su napravili svojevrsnu doselekciju, izgledaju zaista dobro. Respektiramo sve ono što su dosad napravili, znamo da nam isto tako mogu puno toga zakomplicirati i u ovoj utakmici, ali naravno da je kvaliteta na našoj strani, da će se najviše toga nas pitati. Vjerujemo u našu momčad, u dobrom smo, pozitivnom tonu i nadamo se da ćemo takvi biti i u ovoj utakmici. Morat ćemo se pomučiti za pobjedu, ali imamo kvalitetu, znanje i energiju za to.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika kojem će pomagati Vice Vidović (Solin), Alen Jakšić (Solin) i Andrej Burilo (Osijek) dok će u VAR sobi biti Zdenko Lovrić (Đakovo) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Antun Valić (Tomica), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka) dok će za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj