HT PRVA LIGA: Šibenik – Rijeka, početne postave

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 10. kola Hrvatski Telekom Prve lige Šibenik od 15 sati na Šubićevcu dočekuje Rijeku. U 1. kolu na Rujevici bolja je bila mpmčad Simona Rožmana koja je nakon preokreta u posljednjim minutama utakmice slavila rezultatom 2:1.

Domaćini danas nemaju problema s izostancima dok su gosti bez kartoniranog Adama Gnezde Čerina te Luke Capana koji je ozlijeđen.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić je u najavi utakmice izjavio: “Još jedna u nizu teških utakmica. Ovaj ciklus teških utakmica završavamo sa Rijekom koja je momčad u top 3 u Hrvatskoj. Sigurno je da nam neće biti nimalo lako, otegotna okolnost je ta što su neugodno poraženi na zadnjoj europskoj utakmici pa će ovom utakmicom s nama tražiti iskupljenje. Naš cilj je jasan, kao i svaku utakmicu idemo po tri boda uz dobru igru naravno.”

Njegov kolega na suparničkoj klupu Simon Rožman je dodao: “Najbitnija stvar za mene i ekipu je da držimo maksimum jer okolnosti se brzo mijenjaju, a moraš biti najvišoj razini jer će i sadržaj iz utakmice u utakmicu biti drugačiji. Šibenik je ekipa koja zna zašto želi, zgusnuti su u obrani i traže priliku preko brze tranzicije, preko krila. Na to ćemo se spremiti.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati sugrađani Ivica Modrić, Lika Pušić i Ivan Vučković. U VAR sobi će biti Mario Zebec (Cestica) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Vicko Bućan (Mravince), a kontrolor suđenja Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj