HT PRVA LIGA: Šibenik – Osijek, početne postave

U prvom susretu subotnjeg programa 7. kola Hrvatski Telekom Prve lige Šibenik od 17 sati na Šubićevcu dočekuju Osijek. Na klupi gostiju danas neće sjediti Nenad Bjelica koji je podvrgnut operativnom zahvatu na kralježnici te ga očekuje razdoblje oporavka. Mijenjat će ga pomoćnici Rene Poms i Nino Bule.

Narančasti u današnjem dvoboju zbog ozljeda ne mogu računati na Anočića, Niku Raka i Vukoprepu, Maleš, Grdić i Mršulja nisu u konkurenciji odlukom trenera dok Kolumbijac Yefferson još nema pravo nastupa. U redovima Bijelo-plavih zbog povreda nedostaju Grezda, Bočkaj, Žaper i Lopa.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić je za Šibenski portal izjavio: “Dolaskom Nenada Bjelice su se digli, dobili su novu energiju, nanizali tri pobjede i sigurno će taj niz htjeti produžiti i u Šibeniku. Ali, nešto će se i nas pitatiti, imamo i mi svoju računicu. Možemo li iznenaditi Osijek? Svakoga možemo iznenaditi. Svaka utakmica, protiv koga god igrali, nosi tri boda i tako se postavljamo. Istina da ćemo igrati nešto opreznije, ali daleko od toga da ćemo se povući u mišju rupu, uostalom dolaze na naš stadion, na naš teren.”

Njegov kolega Nino Bule je rekao: “Naravno da nam ambicija ostaje ista kao i u prethodnim dvobojima. Šibenik je dobar protivnik, njihov mentalitet i karakter su takvi da ih krasi borbenost i temperamentnost i nikome nisu lak zalogaj. Sigurno će imati i značajnu podršku publike na što se također trebamo kvalitetno pripremiti. Već od ulaska u autobus moramo razmišljati samo o tomu kako ostvariti ono po što idemo, a to su svakako tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba kojem će pomagati Ivica Modrić (Zagreb), Jerko Crnčić (Vrbovec) i Goran Pečarić (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Fran Jović (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Blaž Pezo iz Dubrovnika, a suce će kontrolirati Vlado Svilokos iz Siska.

Stručni stožer su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj