HT PRVA LIGA: Šibenik – Lokomotiva, početne postave

U prvoj utakmici subotnjeg programa 23. kola HT Prve lige Šibenik od 15 sati na Šubićevcu dočekuje Lokomotivu. Narančasti su slavili u njihova dva prethodna ovosezonska duela, na domaćem terenu su pobijedili s 3:2 dok su u Kranjčevićevoj bili bolji s 0:4.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Kvesića i obveza oslobođenog Todorskog dok su gosti bez ozlijeđenih Osmankovića, Mersinaja, Tucija, Čelikovića, Kallakua, nespremnih Muse i Budimira, zbog privatnih obveza spriječenog Jelavića i na “led” zbog nesuglasica oko novog ugovora stavljenog Emersona.

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić je u najavi utakmice rekao: “U svaku utakmicu moramo ići maksimalno. Sutra nas čeka zahtjevan protivnik koji nije u dobrom ritmu i koji sigurno ima svoju računicu, ali imamo je i mi. Kao i u svakoj utakmici, idemo po tri boda.”

Njegov kolega Jerko Leko je dodao: “Gledamo samo nas i da mi budemo pravi, s greškama na minimumu, a onda bi naša svježina mogla izaći na vidjelo. Očekujem dobar rezultat i dobar nogomet protiv Šibenika, nadamo se da ćemo se početi penjati na tablici.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će asistirati sugrađanin Luka Pajić, Alen Jakšić (Solin) i Jakov Titlić (Potravlje) dok su za VAR zaduženi Duje Strukan (Split) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Blaž Pezo iz Dubrovnika dok će suce nadgledati Domagoj Ljubičić iz Osijeka.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj