HT PRVA LIGA: Šibenik – Dinamo, početne postave

Šibenik će pod vodstvom novog trenera Sergija Escobara u sklopu 27. kola HT Prve lige od 17:05 na Šubićevcu biti domaćin Dinamu. U njihova dva prethodna međusobna ovosezonska sraza svatko je upisao po gostujuću pobjedu. Prvo su Plavi slavili s 0:2, a potom su Narančasti senzacionalno u Maksimiru uzvratili s 1:2.

Domaćini danas u kadru nemaju Bilića i Alimija koji su suspendirani te Pandžu koji je ozlijeđen dok kod gostiju kartone odrađuje Čabraja, a problema s ozljedama još uvijek imaju Moharrami i Petković.

U najavi utakmice debitant Escobar je izjavio: “Očekujem da će u dresu Šibenika istrčati 11 boraca i u tom slučaju se možemo nadati dobrom rezultatu.”

Strateg Plavih Damir Krznar je dodao: “Šibenik poznajemo iako može biti nepoznanica, s obzirom na promjenu trenera, a uz to ovo je jaka liga, svi se za nešto bore i neće biti lake utakmice. Uvijek je najteža utakmica nakon velikog europskog uspjeha i prije nove Europe, zato sad moramo Tottenham i Villarreal baciti u stranu, misliti samo o Šibeniku, moramo dobiti kako znamo, rukama i nogama. U Šibenik idemo sa svim najboljim, raspoloživim snagama. To je jednako bitna utakmica kao i sve druge, nećemo kalkulirati, pobjeda nam je “pod moramo”. Ostali smo dužnici protiv Šibenika, pobijedili su nas u Maksimiru. Imaju kvalitetne igrače na krilima, u špici, u vezi ih predvodi Bulat, ali na nama je da se nametnemo, uzmemo loptu i dominiramo.”

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Nikola Kečkiš (Virovitica), Goran Loparac (Sladojevci) i Marko Cestarić (Sisak) dok su za VAR zaduženi Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka). Delegat susreta je Ivan Smokrović (Rijeka), a kontrolor suđenja Šime Vukić (Rijeka).

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj