HT PRVA LIGA: Rijeka – Lokomotiva, početne postave

U sklopu 29. kola HT Prve lige od 19:05 na Rujevici počinje sraz Rijeke i Lokomotive. U njihova tri prethodna ovosezonska međusobna dvoboja bolja je bila Rijeka koja je upisala dvije pobjede (1:0 i 2:3) dok je Lokomotiva slavila u prvom susretu (1:0).

Domaćini u današnjoj utakmici ne mogu računati na Nwolokora, Velkovskog i Pavičića koji su ozlijeđeni dok u redovima gostiju iz istog razloga nema Mersinaja, Leškovića, Pivarića, Đire, Aliyua i Tucija.

Trener Rijeke Goran Tomić je u najavi dvoboja rekao: “Poraz protiv Istre nam je jako teško pao. Rekao sam igračima drugi dan nakon treninga da zaboravimo utakmicu u Puli i okrenemo se Lokomotivi. Imamo svoje ciljeve i znamo da će biti zahtjevna utakmica jer Lokomotiva je u posljednjim utakmicama dozvolila jako malo prilika suparnicima. Očekujem reakciju ekipe nakon poraza od Istre i da pokažemo pravo lice.”

Strateg Lokomotive Samir Toplak je izjavio: “Već dugo traje krajnje vrijeme da se trgnemo. Tijekom tjedna sam igračima objasnio da svaku utakmicu moraju shvatiti kao da nam je zadnja i sudbonosna, počevši od ove. Nikako se ne možemo kompletirati i biti u dobrom tonusu. No, nemamo izbora, i zato na Rujevici moramo igrati na pobjedu.”

Glavni sudac utakmice je Duje Strukan iz Splita kojem će asistirati Hrvoje Radić (Split), Alen Jakšić (Solin) i Jakov Titlić (Potravlje) dok su za VAR zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Blaž Pezo (Dubrovnik), a suce će kontrolirati Zlatko Šimčić (Koprivnica).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:

Ljestvica:

Komentiraj