HT PRVA LIGA: Rijeka – Lokomotiva, početne postave

U sklopu 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige Rijeka od 17:05 na Rujevici dočekuje Lokmotivu. U njihovom prvom ovosezonskom međusobnom susretu odigranom na Kranjčevićevoj slavila je Lokomotiva rezultatom 1:0.

Domaćini danas zbog ozljeda ne mogu računati na Andrijaševića, Capana, Halilovića i Pavičića dok su gosti lišeni usluga kartoniranog Đire, ozlijeđenih Sammira, Jelavića, Budimira, Gluhakovića, Mersinaja, Majića i Vojkovića dok je Papadopoulos još uvijek nespreman.

Trener domaćih Goran Tomić je u najavi rekao: “Rijeka je odigrala izvrsno protiv Napolija i vjerojatno su nekakve posljedice ostale. Ali, ne zamaramo se time, fokusira-ni smo na sebe, rješavamo naše probleme, kako bismo u svakoj dolazećoj utakmici izgledali sve bolje. Znamo da nas čeka težak posao, Rijeka je jaka, ali nije nepobjediva.”

Njegov kolega Simon Rožman je dodao: “HNL nam je jako bitan, Lokomotiva na Rujevici uvijek igra dobar nogomet. Bit će neizvjesna utakmica, odlučivat će detalji. Vrijeme je da nam se okrene malo i sportska sreća. Lokomotiva je promijenila puno igrača u odnosu na prošlu sezonu. Sada su dva mjeseca zajedno i igrat će sve bolje i bolje. Igrači koji nam budu na raspolaganju moraju biti na maksimalnoj razini.”

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova, a njemu će asistirati Tomislav Keglević (Našice), Ivan Janić (Ilok) i Josip Lučić (Vinkovci) dok su za VAR zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat susreta je Lino Roša (Vodnjan), a kontrolor suđenja Branko Stipković (Krašić).

Treneri su na travnjak od prve minute odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj