HT PRVA LIGA: Rijeka – Istra 1961, početne postave

U sklopu 21. kola HT Prve lige Rijeka od 15 sati na Rujevici u regionalnom derbiju dočekuje Istru 1961. Na klupi gostiju sjedit će Danijel Jumić koji je proteklih dana preuzeo momčad nakon što je otkaz dobio Fausto Budicin. Rijeka je dobila njihova oba prethodna ovosezonska duela, i na Rujevici i na Aldo Drosini slavili su identičnim rezultatom 2:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Nwolokora, Capana i Velkovskog koji su ozlijeđeni dok su gosti bez Vuka kojem Rijeka ne dozvoljava nastup.

Trener Rijeke Simon Rožman je u najavi utakmice rekao: “Istra je četiri posljednje utakmice izgubila 0:1, teško prima golove. Bili su u nekim sličnim situacijama kao i mi gdje su bili bolji suparnik na terenu, ali nisu uzeli bodove. Nema vremena za plakanje, svaka tri dana imamo novu utakmicu. Igrači daju maksimum i nadam se će nam se vratiti neke stvari na travnjaku i da ćemo se veseliti.”

Njegov kolega Danijel Jumić je dodao: “Momčad izgleda dobro, to su sve karakterni igrači s kojima se ne bojim ići u borbu. Namjeravamo dati svoj maksimum u Rijeci i pokušat ćemo izvući najbolji mogući rezultat.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika kojem će pomagati sugrađanin Goran Perica, Alen Jakšić (Solin) i Josip Lučić (Vinkovci) dok će za VAR biti zaduženi Dario Bel (Osijek) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat susreta je Jakov Juretić (Split), a kontrolor suđenja Siniša Premužaj (Varaždin).

Trener su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj