HT PRVA LIGA Rijeka – Gorica, početne postave

Rijeka će od 18:55 na Rujevici u sklopu 31. kola HT Prve lige odmjeriti snage s Goricom. Domaćini se pobjedom mogu vratiti na drugo mjesto ljestvice, a gosti su na stabilnom šestom mjestu ljestvice te je poprilično izgledno da će tamo dočekati i kraj sezone.

U tri međusobna ovosezona sraza uspješnija je bila Gorica koja je na domaćem terenu upisala pobjedu od 2:0 i remi bez golova dok je u prvom susretu na Rujevici bila bolja s 1:2.

Domaćini danas ne mogu računati na kartonirane Halilovića i Gorgona dok je zbog povrede van kadra Štefulj. Gosti su lišeni usluga suspendiranog Čabraje te ozlijeđenih Golubickasa i Čanađije.

Strateg Rijeke Simon Rožman dvoboj je najavio sljedećim riječima: “Najbolji lijek nakon poraza je pobjeda. Čeka nas Gorica, koja je jako dobro organizirana ekipa uz agresiju u srednjem redu. Bitno mi je kod svojih igrača vidjeti glad, da ih je poraz dotukao u smjeru da već na idućoj utakmici želimo pokazati više i uz pomoć navijača doći do pobjede.”

Njegov kolega Valdas Dambrauskas je pak rekao: “U posljednjoj utakmici nismo imali svoj dan pred protivničkim golom i radimo puno da se poboljšamo u tom segmentu, da nam se to ne ponavlja iz utakmice u utakmicu.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba. Ostatak sudačke postave čine pomoćnici Ivica Modrić, Luka Pušić i Goran Pečarić koji također dolaze iz glavnog grada. Za VAR su zaduženi Goran Gabrilo iz Splita i Igor Krmar iz Zagreba, delegat duela je Jakov Juretić iz Splita, a kontrolor arbitara Bruno Marić iz Daruvara dok je časnik za sigurnost Miro Cindrić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj