HT PRVA LIGA: Osijek – Varaždin, početne postave

U posljednjem dvoboju 32. kola HT Prve lige snage će od 19:05 u Gradskom vrtu odmjeriti Osijek i Varaždin. Bijeli-plavi su bili bolji u njihova tri prethodna međusobna ovosezonska sraza. Na domaćem terenu su slavili s 1:0 dok su gostima bili bolji s 0:1 i 2:3.

Domaćini u današnjem susretu ne mogu računati na kartoniranog Lončara, a Caro, Miloš, Brlek, Ndockyt, Grezda i Topčagić su ozlijeđeni. Kod gostiju su pak suspendirani Djou i Senić, a Pellumbi, Tkalčić, Boban, Benko i Petković su ozlijeđeni.

Trener Osijeka Nenad Bjelica je u najavi dvoboja rekao: “Danas se u nogometu svaki za nešto bori, najnormalnije je da daje svoj maksimum u svakoj utakmici. Mi očekujemo da će naša momčad biti bolja, imamo dobru atmosferu, dovoljno igrača koji su zdravi i u dobroj formi, uvjeren sam da ćemo biti na visokoj razini. Vidjet ćemo kako će se postaviti, poštujemo Varaždin, njihovog trenera s kojim sam igrao u juniorima i drago mi je što je dobio priliku. Oni će braniti svoje interese što je jedino normalno i logično u ovoj situaciji.”

Strateg Varaždina Zoran Kastel je izjavio: “Što se dulje uspijemo oduprijeti, bit će kod domaćina više nervoze i imperativa. S druge strane, moramo strpljivo čekati na naše prilike, one će doći.”

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika kojem će pomagati Goran Perica (Šibenik), Mario Pepur (Split) i Ante Čuljak (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Martin Šarić (Vrbovec), a kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica).

Trener su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj