HT PRVA LIGA: Osijek – Hajduk, početne postave

Derbi susret Osijeka i Hajduka koji počinje od 19:30 sati u Gradskom vrtu zaključit će 11. kolo HT Prve lige. Njihov prvi ovosezonski međusobni sraz odigran na Poljudu završio je pobjedom Bijelo-plavih rezultatom 1:2.

Domaćini u današnjem susretu ne mogu računati na Ivušića, Fiolića, Brleka i Ercega dok su gosti bez Posaveca i Eduoka.

Trener Osijeka Nenad Bjelica je u najavi duela rekao: “Hajduk je u dobroj formi, ove godine se znatno pojačao, napravio velika ulaganja u momčad a igrama na travnjaku potvrđuje da su u dobroj formi. Sigurno neće stati u svoj kazneni prostor i samo se braniti, pokušat će napraviti puno toga i prema naprijed jer posjeduju kvalitetu. Mislim da je najvažnije kako ćemo mi ući u utakmicu i suprotstaviti se, vjerujem da smo spremni za bitku od 90 minuta i nadam se da će nas u toj borbi naši navijači pogurati do pobjede.

Njegov kolega Jens Gustafsson je izjavio: “Napravit ćemo sve za pobjedu pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Pričao sam s igračima koji će igrati u nedjelju, i svi su mi rekli da će se boriti svaki centimetar na terenu.”

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Vedran Đurak (Stupno) i Ivan Vučković (Zagreb) dok će za VAR biti zaduženi Ante Čuljak (Zagreb) i Bojan Zobenica (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb) dok će suce kontrolirati Domagoj Vučkov (Rijeka), a ispred Saveza će za sigurnost brinuti Vlado Dominić.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj