HT PRVA LIGA Osijek – Gorica, početne postave

U posljednjem susretu 29. kola HT Prve lige Osijek će od 21:05 u Gradskom vrtu odmjeriti snage s Goricom. Gosti će pokušati iznenaditi Bijelo-plave kako bi se uključili u borbu za mjesta koja vode u europska natjecanja.

U njihova tri prethodna međusobna susreta vidjeli smo jednu pobjedu Gorice (3:1), jednu Osijeka (2:1), dok u posljednjoj utakmici u Velikoj Gorici nije bilo golova.

Osijek danas ne može računati na suspendiranog Grezdu koji se također zbog problema sa stopalom odlučio na operativni zahvat dok je Gorica bez Golubickasa koji se oporavlja nakon operacije zbog loma vilice.

Strateg Bijelo-plavih je uoči utakmice poručio: “Jako nam je drago što se i navijači vraćaju na tribine jer nam to svima puno znači i vjerujem da ćemo ih razveseliti pobjedom. Činjenica je da igramo s ozbiljnim protivnikom kakav je zasigurno Gorica s dosta dobrih pojedinaca, no isključivo nas pobjeda ostavlja na dobrom putu i onom kolosijeku na kojemu želimo biti.”

Litavski trener na klupi Gorice Valdas Dambrauskas je imao za reći: “Ne gledamo tablicu, ne brojimo bodove, jer to samo oduzima koncentraciju za ono što moramo raditi na terenu. Budemo li igrali dobar nogomet i uživali u tome, i rezultati će doći, pa na kraju sezone možemo gledati tablicu. Sad za to nije trenutak, sad je trenutak za unaprijeđenje naše igre.”

Sudačku ekipu predvodi Mario Zebec iz Cestice zajedno s pomoćnicima Borutom Križarićem (Čakovec), Sanjom Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Jakovom Titilićem (Hrvace). Za video tehnologiju su zaduženi Duje Strukan (Split) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Antun Valić (Slavonski Brod), a suce će kontrolirati Dragutin Poljak (Zagreb) dok će o sigurnosti brinuti Miroslav Marković.

Treneri su susret odlučili započeti sa sljedećim igračima:


Ljestvica:

Komentiraj