HT PRVA LIGA: Lokomotiva u Zaprešiću traži pobjedu kojom bi privremeno preskočila Osijek

Srazom Intera i Lokomotive, s početkom u 16:30 na stadionu Ivan Laljak Ivić u Zaprešiću, otvara se  24. kolo Hrvatski Telekom Prve lige.

Bit će ovo ukupno dvadeset i osmi ligaški sraz ovih dvaju klubova, a s trinaest pobjeda (od čega šest doma) uspješniji je ‘Div iz predgrađa’, Lokomotiva je slavila u njih deset, a posljednje dvije pobjede upisala je u aktualnoj sezoni (1-2 u gostima, 3-1 doma).

Što se tiče izostanaka tiče nijedan trener nema problema zbog kartona, dok iz zdravstvenih razloga u kadru domaćih nema Frane Mlinara, a u kadru gostiju Sammira i Marka Leškovića.

Lokomotiva u ovu utakmicu ulazi s nizom od dvije pobjede (Istra doma, Varaždin u gostima) te će eventualnim slavljem u današnjoj utakmici, barem privremeno, preskočiti na ljestvici trenutno četvrtoplasirani Osijek. Domaćinu je, naravno, također svaki bod bitan. Trenutno su na bod prednosti pred Istrom i dva pred posljednjeplasiranim Varaždinom, ali i u nizu od dva poraza u posljednja dva kola (Varaždin doma, Dinamo u gostima).

Glavni sudac današnje utakmice je Dario Bel iz Osijeka, a pomoćnici će mu biti Marjan Tomas iz Vladislavaca te Sanja Rođak Kašić iz Podravskih Sesveta. VAR i AVAR suci su Marin Vidulin iz Kanfanara i Robi Kezele iz Rijeke.

Treneri Željko Petrović i Goran Tomić na travnjak su se odlučili poslati sljedeće sastave:

Ljestvica

Rezultati by SofaScore

Komentiraj