HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Šibenik, početne postave

U prvom susretu nedjeljnog programa 18. kola HT Prve lige Lokomotiva od 15 sati u Kranjčevićevoj dočekuje Šibenik. Njihovi prvi ovosezonski međusobni dvoboj pripao je Narančastima koji su na Šubićevcu slavili rezultatom 2:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Milićevića dok su gosti bez Batarela, Perića i Marina.

Trener Lokomotive Silivijo Čabraja je u sraza utakmice rekao: “Imali smo u proteklih tjedan dana dvije teške utakmice protiv Osijeka i Hajduka gdje su se igrači fizički i emotivno iscrpili. Međutim imali smo četiri dana za regeneraciju i spremni dočekujemo Šibenik. Ne moram posebno apostrofirati kako je Šibenik iznimno neugodan protivnik koji je ove sezone pružio sjajne igre. Maksimalno ih respektiramo, međutim naravno da smo svjesni i mi naših kvaliteta. Moramo ući maksimalno angažirano i skoncentrirano u utakmici kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Igrači su svjesni kako samo uz maksimalno zalaganje bodovi mogu ostati u Kranjčevićevoj.”

Strateg gostiju Mario Rosas se za SD osvrnuo na protekli tjedan u kojem su njegovi igrači održali štrajk upozorenje: “Te situacije nisu ugodne i ne bi se trebale događati. Ipak, smatram kako nije loše to što su igrači napravili kako bi se poboljšala komunikacija s Upravom. U konačnici, mi smo koncentrirani na teren i nadam se kako ova će ova priča s kašnjenjem plaća što prije završiti i kako se neće više ponavljati.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će asistirati Kruno Šarić (Županja), Dino Knez (Osijek) i Patrik Kolarić (Čakovec) dok će u VAR sobi biti Marin Vidulin (Kanfanar) i Luka Pajić (Rijeka). Delegat susreta je Mladen Bukal (Gornja Rijeka), a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov (Rijeka).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj