HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Šibenik, početne postave

U prvoj utakmici 32. kola HT Prve lige posljednjeplasirana Lokomotiva od 18 sati u Kranjčevićevoj dočekuje Šibenik. Narančasti su bili bolji u njihova prva dva ovosezonska međusobna susreta (3:2 i 0:4) dok je posljednji ogled odigran na Šubićevcu završio bez golova.

Domaćini u današnjem susretu ne mogu računati na kartoniranog Bonanseu te Mersinaja, Điru, Aliyua, Hadžića i Tucija koji su ozlijeđeni dok su gosti iz istog razloga bez Mese, Pandže, Bulata i Ampema, a Močinić još uvijek nije registriran.

Trener Lokomotive Samir Toplak je u najavi utakmice rekao: “Čeka nas još jedna utakmica pod velikim pritiskom i imperativom. Svi smo svjesni važnosti ovog dvoboja. Jedan takav ispit, protiv Varaždina, smo vrlo uspješno riješili i nadam se da je momčad naučila živjeti i reagirati pod takvim pritiskom. Očekujem da ćemo biti mobilizirani. Da će pristup biti pravi i da ćemo odigrati na razini. Šibenik? Iznimno brza momčad. Hitri su prema naprijed i moramo biti jako oprezni.”

Njegov kolega Sergi Escobar je dodao: “Jako sam zadovoljan igrom i rezultatom protiv Koprivničana. Mislim da smo i prije igrali dobro i da smo i ranije trebali do moje prve pobjede za kormilom Šibenika. Znamo što Lokomotiva znači u hrvatskom nogometu, ali i kako delikatnoj situaciji se trenutačno nalaze. Međutim, mi želimo nastaviti u istom stilu kao što smo bili u prošloj utakmici. Idemo u Zagreb kako bismo probali osigurati opstanak već četiri kola prije kraja prvenstva.”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će pomagati Sanja Rođak Karšić (Podravske Sesvete), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Mario Cestarić (Sisak) dok će u VAR sobi biti Dario Bel (Osijek) i Kruno Šarić (Županja). Deelgat susreta je Jakov Juretić (Split), a kontrolor suđenja Bruno Marić (Daruvar).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj