HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Rijeka, početne postave

U drugom susretu subotnjeg programa 20. kola HT Prve lige Lokomotiva od 17:15 u Kranjčevićevoj dočekuje Rijeku. U njihova dva prethodna ovosezonska sraza svatko je upisao po jednu pobjedu. Lokomotiva je u Zagrebu slavila s 1:0, a Rijeka je na Rujevici uzvratila identičnim rezultatom.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na suspendiranog Marića dok su Mersinaj, Tahiraj, Brezina, Jelavić i Tuci ozlijeđeni. Gosti su pak u Zagreb doputovali bez Nwolokora, Velkovskog, Lončara i Andrijaševića.

Trener Lokomotive Jerko Leko je u najavi utakmice rekao: “Rijeka igra dosta promjenjivo. Igraju dobro, ali ih rezultati ne maze. Dolaze u Kranjčevićevu da potvrde dobru poziciju, a na nama je da im to onemogućeno.”

Njegov kolega Simon Rožman je izjavio: “Šest utakmica u 19 dana dana, lagao bih kad bih rekao da je to lagano. Svaka utakmica troši, a još kad se lovi suparnik potrošnja je i veća. Želimo ispraviti stvari koje nisu bile najbolje. Ali ima tu i dosta peha. Trebamo se smiriti u završnici i koncentrirati na realizaciju, da to bude bolje jer stvaramo puno šansi. kad se sve posloži, možemo očekivati dobru utakmicu i tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Marjan Tomas (Osijek), Kruno Šarić (Županja) i Andrej Burilo (Osijek) dok će u VAR sobi biti Dario Bel i Miro Grgić iz Osijeka. Delegat susreta je Zoran Pandža (Vinkovci), a kontrolor suđenja Dragutin Vuk (Čakovec).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj