HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Osijek, početne postave

U posljednjem susretu 8. kola HT Prve lige Lokomotiva od 19:05 u Kranjčevićevoj dočekuje Osijek. Domaćini za današnji dvoboj ne mogu računati na Maleša, Petraka i Tucija dok kod gostiju nema Kleinheislera, Ndockyta, Brleka i Ercega.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja je u najavi susreta izjavio: “Tjedna pauza nam je dobro došla za uigravanje novopridošlih igrača. Odigrali smo prijateljsku utakmicu s Mariborom gdje smo se uvjerili kako možemo računati na nove igrače i određene igrače koji do sada nisu participirali s velikom minutažom. Reprezentativci su se vratili u optimalnoj formi, generalno svi su u punom pogonu i konkurirati će za sastav. Osijek je iznimno jak protivnik. Imaju široki i kvalitetni kadar, ozbiljno su vođeni, jedna su od najboljih ekipa u HNL-u, i svjesni smo da nam u nedjeljnom dvoboju neće biti nimalo lako. No također smo pokazali ove sezone kako možemo kvalitetno igrati protiv ekipa iz gornjeg doma tablice. Dati ćemo sve od sebe kako bi bodovi ostali u Kranjčevićevoj.”

Njegov kolega iz Osijeka Nenad Bjelica je dodao: “Radili smo tehnički i taktički, ali i psihološki. Dali smo momčadi tri dana odmora da se malo maknu od nogometa i onoga što smo imali u ovom zadnjem periodu koji nije bio baš zadovoljavajući i koji ne zadovoljava nikoga od nas. Radili smo na automatizmima u igri, vidim po igračima da je momčad osvježena i vjerujem da ćemo u ciklusu od idućih pet utakmica popraviti našu igru koja nije bila na razini koja nas zadovoljava. Mi tražimo pobjedu u svakoj utakmici, ne biramo utakmice po tome u kojoj je pobjeda imperativ, a u kojoj nije. Ista je stvar i protiv Lokomotive koja je na početku prvenstva pokazala da im je prethodna sezona koristila kao jako dobra škola, razvili su mlade i kvalitetne igrače te su brza, agresivna i kvalitetna momčad. Sigurno će biti u skupini četiri, pet momčadi koje će se boriti za vodeće pozicije, ali uvijek sebi stavljamo imperativ pobjede, pokušat ćemo dati svoj maksimum i doći do pobjede.”

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec (Cestica) kojem će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Nikola Kečkiš (Virovitica) i Marko Cestarić (Sisak) dok će u VAR sobi biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Vedran Đurak (Stupno). Delegat susreta je Damir Bogdanović (Vukovar), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar) dok će za sigurnost ispred Saveza brinuti Marko Svilić.

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj