HT PRVA LIGA: Lokomotiva – Hajduk, početne postave

U prvom susretu subotnjeg programa 27. kola HT Prve lige snage će od 12:55 u Kranjčevićevoj odmjeriti Lokomotiva i Hajduk. U njihova dva prethodna međusobna ovosezonska sraza slavili su gosti. Prvo su Bili u Zagrebu bili bolji s 1:2, a potom su Lokosi na Poljudu uzvratili s 0:1.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Cokaja, Leškovića i Šimića koji su kartonirani dok su Mersinaj, Đira, Aliyu i Tuci ozlijeđeni. Gosti su pak iz istog razloga lišeni usluga Diamantakosa dok je Nejašmić odlukom trener ostao u Splitu.

Trener Lokomotive Samir Toplak je u najavi dvoboja izjavio: “Imali smo vremena za pripremu, no zbog reprezentativnih poziva nismo bili kompletni. Stoga ostaje mala žal da nismo napravili što smo htjeli. Pred igrače sam stavio zahtjev da im ne smije biti svejedno. Zbog odnosa prema poslu kojeg rade, zbog kluba koji ih plaća, jednostavno želim vidjeti fajterstvo i odlučnost te da pokažu da im je stalo. To očekujem sutra na utakmici kako god ona završila te da nikome ne priznaju da su bolji.”

Strateg Hajduka Paolo Tramezzani je dodao: “Za nas je svaka utakmica važna i tako se pripremamo. Sjećamo se da je Lokomotiva prije dva mjeseca zasluženo pobijedila na Poljudu. Sigurno utakmica neće biti laka, mi moramo pobijediti.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojem će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pajić (Rijeka) i Marko Linić (Dražice) dok su za VAR zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Darko Kolesarić (Osijek), a kontrolor suđenja Siniša Premužaj (Varaždin).

Treneri su se od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj